keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Makustelua

"No mitä nyt sitten?" Huomasin tänään ajellessani ajattelevani. Oloni on hivenen hämmentynyt, vene olla möllöttelee yksin ilman meitä talvisäilössään. Ei oikein tiedä mitä kaikkea pitäisi tehdä ja mihin kaikkeen valmistautua ennen veneen siirtoa. No, joo meillä on back-up laituripaikka kaupungilta, jos emme saa venepaikkaa seurasta ensi kesälle. Mieluusti haluaisimme tietenkin päästä seuran laituriin, mutta uskon monen muunkin haluavan :)

Keskustelimme mieheni kanssa tänään siitä, että taidamme siirtää veneen ensin tänne ja sitten vasta aloitamme askarteluun tulokkaan kanssa. Sormeni syyhyävät päästä sisustuspuuhiin. Astiat, tekstiilit, patjat jne. Toivon, että mieheni sormet syyhyävät päästä käsiksi moottoriin, lämmittimeen jne. Niissä ei pitäisi olla pahemmin korjattavaa, mutta toivon hänen oppivan rakenteen niin, että osaa niiden parissa tarpeentullen työskennellä. Veneen puupinnat ovat mielestäni hyvässä kunnossa, samoin kuin katto. Jääkaapin hankintaan meidän pitänee suunnata ennen kesälomaretkeämme. Ensimmäinen retki mennee kylmälaukulla.

Todellisuudessahan siirto kotisatamaan on tuota pikaa, huhtikuu on jo melkein puolessa ja perinteisesti näillä leveyksillä jäät lähtevät toukokuun alun päivinä, joten ei tarvitse enää mahdottoman kauaa odottaa.

Yksi suurimmista ilonaiheistani on, että ensi kesän kesälomamatkallemme pääsee koira mukaan. Tiedän myös sen, että se tykkää ollaa veneessä. Toivon sen oppivan pitämään myös uimisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti