perjantai 6. huhtikuuta 2012

Meillä on vene

Olemme olleet kaksi päivää onnellisia purjeveneen omistajia! Mieheni kävi keskiviikkona ostamassa sen Espoosta. Asia alkaa konkretisoitumaan minulle vasta nyt pala palalta. Mennään siis hieman taaksepäin, mitä viime viikkoina on tapahtunut...

Olimme purjehduksen teoriakurssilla maaliskuun loppupuolella. Samana viikonloppuna kävimme katsomassa kahta venettä. Seuraavalla viikolla kävimme kotikaupungissamme katsomassa yhtä Sunwindiä ja se oli itseasiassa meidän mielestämme the vene. Mietiskelimme asiaa rauhassa seuraavaan viikonloppuun, lauantaina sitten tuli viesti, että vene oli myyty ja kiitos mielenkiinnosta. No pöh, pureskelimme pettymystä sen illan ja mietimme että mihin suuntaan seuraavaksi. Palasimme ajatuksissamme tähän veneeseen. Positiivista asiassa oli se, että tämä vene oli hieman halvempi, jolloin veneen siirtäminen mahtuisi budjettiin. Mieheni suunnatessa työmatkallaan Helsinkiin hän päätti mennä koluamaan venettä huolellisesti. Puoli kahdeksan aikaan illalla hän soittaa ja sanoo, että meillä on nyt ensimmäinen oma purjevene. Avaimet ovat taskussa. Wau!!!

Tässä nyt, kaksi päivää myöhemmin, ajatukseni alkavat pikkuhiljaa kääntymään siihen millaisia retkiä ensi kesänä järvellä pääsemme tekemään. Odotan mahdottoman paljon kiireetöntä yhdessäoloa, leppoisia kahvituokioita, haastavia rantautumista, kesäöitä ja vesisadetta.

Yhden asian sovimme heti alkuun: toisillemme emme huuda, kun olemme rantautumassa. Minulle tämä on varmasti isompi haaste :)

1 kommentti: