lauantai 2. kesäkuuta 2012

Katsastus yllätti veneilijät

Lähdettiin purjehduskurssia seuraavana maanantaina intoa täynnä testailemaan kuinka viikonlopun opit toimii omassa veneessä. Satamaan päästyämme huomattiin seuran katsastusmiesten olevan paikalla. Venehän kaipasi vielä normikatsastuksen, joten päätettiin käydä lista läpi ja katsoa josko voitaisiin hoitaa paperiasiat alta pois. Todettiin, että kaiken pitäisi olla muuten kunnossa paitsi merikartta ja lippu kotona sekä maston valot epäkunnossa. Katsastus mukavasti läpi ja pari hyvää vinkkiä ystävälliseltä katsastusmieheltä, raketit olisi hyvä pitää pystyssä - lentänevät hätätilanteessa paremmin. Lisäksi läpivientien tulpat kannattaa säilyttää läpivientien lähellä.
Nyt on katsastustarra 2012 ja saunatarra seuran tukikohtiin hankittu. Josko huomenna päästäisiin jo itse asiaan.

1 kommentti:

 1. Hei!


  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen
  nurmien.aino@gmail.com

  VastaaPoista